Tafelfonds 63

De Ronde Tafel 63 Gorinchem wil haar schenkingen verdelen over meerdere doelen om daarmee haar impact op de lokale gemeenschap te vergroten. Daarvoor is het Tafelfonds 63 opgericht. Het Tafelfonds 63 is bedoeld voor particuliere gemeenschapsdoelen en individuele doelen in de regio Gorinchem.

De aanvraag voor subsidie bestaat uit een duiding van de aard en de hoogte van de financiële ondersteuning. Een concrete ondersteuning in lijn met het goede doel heeft de voorkeur. Het aangevraagde budget dient zo ver mogelijk uitgesplitst te worden in posten. Overheadkosten of kosten voor het voortbestaan van het goede doel zelf worden niet vergoed.

U kunt hier direct een aanvraag doen: Aanvraagformulier Tafelfonds.

Heeft u vragen of opmerkingen stuur dan een e-mail naar fonds@roundtable63.nl .

Toegekende aanvragen

Stichting leergeld Vijfheerenlanden

Het Tafelfonds 63 geeft deze bijdrage aan Leergeld Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Van maart tot en met juni veel ouders heeft ondersteund met het uitdelen van Laptops en tablets.

Struikelstenen gorinchem
Alle ontbrekende struikelstenen zijn met de gift van het Tafelfonds 63 gelegd.

Natuurcentrum Gorinchem
Fietsen en karren voor de speeltuin.

Beatrix centrum voor geboorte en kindzorg (toezegging)  
Tafel met 5 stoelen en een kinderstoel. Speelgoed, waaronder Piratenschip playmobil, zeven gezelschapsspellen, voorleesboeken peuters, Baby-speelgoed en twee Playstation 4 spellen.

De Punt Arkel 
Openbaar toegankelijk picknicktafel voor in Boomgaard Onderweg in Arkel.

Vestingjazz GorinchemDe kosten voor de rebranding en de (kosten voor de) sponsorborrel. Toezegging voor 2019, 2020 en 2021.

Hospice Gorinchem
In elke kamer is een nieuwe televisie opgehangen en nieuw tapijt in de overgangen (toezegging).

Stichting Atelier Gorinchem (toezegging)
“Kunst in de Sluis” 2020.

Het printen en ophangen van banners in de Lingesluis van de stad Gorinchem.

Stiching Leergeld West-Brabant Oost
Stiching Leergeld West-Brabant Oost helpt kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, die door gebrek aan financiële middelen van hun ouders, niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes.
Met de bijdrage worden fietsen voor schoolgaande kinderen, schoolmateriaal zoals b.v. laptop gekocht, zwemlessen en benodigde attributen voor het deelnemen aan sport- of cultuurverenigingen.

Stichting Dierenasiel Gorinchem
Middelen voor ca 15 verwaarloosde dieren, zoals medische middelen om te castreren, anti vlooien etc.